KyNosework

/KyNosework
KyNosework2021-01-21T18:58:06+01:00

Wat is KyNosework?

Neuswerk is het zoeken naar een (voer-)beloning in verschillende materialen. Dit is geschikt voor elke hond, of hij nou groot of klein is, of jong of oud. Omdat de hond zelfstandig met zijn neus aan het werk is, is neuswerk voeding voor de geest. Bij het oplossen van een puzzel draait het om het proces SAMENWERKEN met jouw hond. Kun jij zien wanneer je hond gefrustreerd raakt? Of wanneer hij voor zijn gevoel klaar is met een puzzel?

Wil jij ook leren hoe je meer kan samenwerken met jouw hond? Samen een voldaan gevoel hebben, neuswerk is een mentale uitdaging voor zowel baas als hond. Tijdens een workshop neuswerk zul jij jouw hond lichamelijk en geestelijk beter leren begrijpen. Nieuwsgierig geworden? Kijk naar de beschikbare workshopdata of neem contact met ons op!

Workshop info:

In vier lessen van 60 minuten krijgt u verschillende aspecten van neuswerk te weten. Verschillende soorten puzzels zullen worden behandeld en er wordt ook een stukje creativiteit gevraagd. Na deze workshop kunt u zelf met uw hond aan het werk en weet u wat uw hond u tijdens het puzzelen probeert te vertellen.

  • data in overleg