Wie zijn wij?

/Wie zijn wij?
Wie zijn wij?2020-03-31T13:59:22+01:00

Natuurlijk bent u benieuwd wie de gezichten achter Kynoloki zijn. Wij zijn Sanne Benjamins en Chantal Arends, beide kynologisch instructeur opgeleid aan de Martin Gaus Academie. Inmiddels zijn wij al heel wat jaren ervaren in het werken met honden en hun baasjes, maar leren wij zelf ook elke dag weer bij. Het concept ‘hondenschool’ is ontzettend breed, dit willen wij graag uitdiepen. Op deze manier hopen wij dat ook u meer kan halen uit de relatie met uw hond. Wij hebben onze krachten als jonge enthousiaste vrouwen gebundeld en willen graag helpen om de band tussen u en uw hond te versterken, op vele verschillende manieren.

Wij trainen op een manier waarbij het gewenst gedrag wordt beloond. De hond leert op deze manier welk gedrag hem iets oplevert en zal dit gedrag vervolgens meer/vaker laten zien. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat er respectvol met elkaar wordt om gegaan, daarom is het ook belangrijk om grenzen aan te leren met wederzijds respect voor elkaar.

Bij Kynoloki leer je om samen met je hond zelf gestelde doelen te behalen. Wij vinden het belangrijk dat deze oefeningen toepasbaar zijn in uw thuissituatie. Wij zijn geen reguliere hondenschool, waarbij je in grote groepen allerlei oefeningen gaat doen. Er wordt in kleine groepen gewerkt waarbij 2 gecertificeerde instructeurs aanwezig zijn, zodat individuele aandacht mogelijk is.

Samenwerken, lichaamstaal herkennen, vertrouwen, wederzijds respect en verbinding tussen hond en mens. Dit zijn enkele kernwoorden die passen bij onze manier van trainen.

Onze standplaats is in Drenthe te Beilen en hebben een tweede locatie in Zuidveld (Elp). Tijdens de training zal er ook gebruik worden gemaakt van openbaar terrein. Denk daarbij onder andere aan het bos, losloopgebieden, het winkelcentrum, de dierenarts, het dierenparkje etcetera.