KynoPuppy – online

/KynoPuppy – online
KynoPuppy – online2021-01-21T18:49:05+01:00

Online puppycursus

In deze tijd, waarbij het niet gewenst is dat er teveel onnodige ontmoetingen plaatsvinden, willen wij u graag de mogelijkheid geven om online een puppycursus te volgen. Deze cursus zal dus aan de hand van een besloten Facebookgroep (of e-mail) en online (of telefonische) afspraken worden gehouden. Wij willen u namelijk zo goed mogelijk begeleiden bij het opvoeden en leren kennen van uw puppy, omdat het een periode is die niet meer overgedaan kan worden. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat met de komst van een pup veel vragen naar boven komen, daar willen wij u zo goed mogelijk bij helpen! Mocht u geen Facebook-account hebben, dan helpen wij u uiteraard ook zo goed mogelijk verder met de andere beschikbare middelen (Skype, telefonisch of via Whatsapp). 

Hoe ziet de cursus eruit?
Na de introductieles, wordt iedere week een gezamenlijk groepsmoment aangeboden via facebook-live/skype, waarbij de oefeningen die aan het begin van de week zijn aangeboden besproken kunnen worden. Zijn de oefeningen allemaal gelukt? Waar liepen jullie tegen aan? Ook is er tijdens deze meeting een vragen-moment waar alle puppy-vragen gesteld mogen worden. Omdat dit tijdens de groepsles wordt gedaan, kunnen er ook ervaringen worden gedeeld en zult u erachter komen dat bepaalde dingen niet alleen voor uw pup gelden. 

De oefeningen worden aangeleverd in de besloten Facebookgroep, uitgelegd in tekst met eventuele bijbehorende instructievideo’s. Dit zodat u een zo goed mogelijk voorbeeld heeft van wat de oefeningen inhouden en wat de stappen zouden kunnen zijn om dit goed toe te passen.

De cursus omvat verschillende basisoefeningen zoals aandacht voor elkaar, zit, af, blijf, beheersing en lopen aan een slappe lijn, maar bevat ook uitleg over verschillende situaties. Denk daarbij aan:
– Socialiseren in deze periode (en daarna)
– Het ontmoeten van andere honden en mensen (wanneer dit weer mogelijk is)
– Wat probeert uw pup u te vertellen met zijn gedrag?
– Hoe u ervoor kan zorgen dat uw pup nu toch verschillende dingen meemaakt die nuttig zijn voor zijn verdere leven

De cursus bestaat uit 6 lessen.
Kosten van de cursus zijn € 99,-