Puppycursus – groep

/Puppycursus – groep
Puppycursus – groep2020-07-07T13:57:28+01:00

Samen met uw pup een goede start maken, dat wil toch iedereen? Daarom biedt Kynoloki instroomlessen en vervolgens een puppycursus aan. Gelijk aan de slag, zodra u uw pup in huis heeft. Het is aan te raden om zo snel mogelijk te beginnen met een puppycursus, omdat pups ontzettend snel en veel in een korte periode kunnen leren!

Wij werken op een positieve manier vanuit aandacht, rust en beheersing. Dit houdt in dat er wordt getraind op basis van belonen (met bijvoorbeeld voer of spel), zonder intimidatie of dwang. Dit levert betere resultaten op dan trainingsvormen waarbij er gestraft wordt. Een stabiele basis zorgt vervolgens voor minder kans op eventueel probleemgedrag. Tijdens de puppycursus gaan we samen aan het werk met verschillende oefeningen, waarbij spelenderwijs wordt ontdekt en geleerd. Zaken die tijdens de instroomlessen en puppycursus aan de orde komen zijn:

– Aandacht
– Beheersing
– Geduld
– Socialiseren met andere honden, voorwerpen en ondergronden
– Lopen aan een slappe lijn
– Zit
– Af
– Blijven

Mocht u wel graag aan de slag willen met uw pup, maar liever individueel of in uw eigen omgeving? Dan is het mogelijk om een individueel puppypakket te gaan volgen. Dit vind u onder de volgende pagina: individuele puppybegeleiding.

Opgave is mogelijk via het inschrijfformulier. Elke zaterdag is er mogelijkheid tot instromen, de locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen maar is altijd in de buurt van Beilen & Westerbork.

De puppycursus bestaat uit 8 lessen, waarvan 1 theorieles en 7 praktijklessen. Er wordt in kleine groepjes van maximaal 4 pups gewerkt.

Wij trainen met gediplomeerde kynologisch instructeurs.