Samenwerking

/Samenwerking
Samenwerking2020-03-31T13:44:18+01:00

Wij zijn ontzettend blij met het netwerk van professionals dat wij om ons heen hebben, omdat wij op die manier met gespecialiseerde mensen overleg kunnen hebben wanneer u tegen een bepaald probleem aanloopt. Deze professionals zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaald onderdeel wat kan bijdragen in de gezondheid en het welzijn van uw hond.

Hieronder vind u een overzicht van de verschillende professionals waar wij mee samenwerken en waar wij u graag naar doorverwijzen. Wanneer u op het logo klikt wordt u doorgelinkt naar de website van het betreffende bedrijf.

Alles op Pootjes – Hondenmassage en meer. Hondenmassage is er voor iedere hond. Pup, puber, jonge hond of senior, alle honden hebben allemaal baat bij massage. Naast dat je hond lichamelijk en geestelijk lekker kan ontspannen, zorgt massage er ook voor dat je hond meer lichaamsbewust wordt. Massage heeft veel positieve effecten op de fysieke en mentale gezondheid van je hond en houdt je hond in balans.

Alles op Pootjes verzorgt ook workshops en lezingen op het gebied van hondenmassage, verkoopt 100% Natuurlijke Hondensnacks en verleent Dierverzorging aan huis.

Equixantos. Zonder Equixantos kunnen wij in de winterperiode niet zo fijn doorlessen als dat we nu doen! In de fijne binnenbak kunnen we mooi beschut tegen wind en regen aan de slag met de honden. In de zomerperiode mogen we gebruik maken van de ruime buitenbak en ook de kantine is beschikbaar. We zijn heel blij dat Petra ons en de cursisten sinds februari 2020 zo hartelijk heeft ontvangen. Petra heeft een webshop voor paarden- en hondenartikelen en organiseert daarnaast ook vele activiteiten en cursussen met paarden.

Darlings Dogstore. Bij Darlings Dogstore kunt u op het gebied van voeding terecht. Hier vind u alles qua snacks en trainers, maar ook brokken en kvv voor uw hond. Naast allerlei producten die te maken hebben met voeding, kunt u ook terecht voor tuigjes, hersenwerk en riemen. In de webshop kunt u online bestellen en het voer kan ook worden bezorgd.

Samen Speuren. Wanneer je met jouw speurneus graag het bos in wil om hem te leren speuren, kun je bij Ellen Schipper van Samen Speuren terecht voor training in praktijkspeuren. Jullie gaan leren om als team samen te werken om zo snel mogelijk een vermist persoon op te speuren door het volgen van zijn of haar geurspoor. Er wordt op een druk- en dwangvrije manier getraind, plezier voor jouw hond en jou staan voorop!

Pets Place Beilen. Wij verwijzen u graag door naar Pets Place Beilen voor o.a. voedingsadvies, halsbanden, tuigjes of ander trainingsmateriaal. Annika en haar team staat graag voor u klaar en kan u de juiste middelen meegeven om uw hond optimaal te verzorgen. Uiteraard kan het Pets Place team u ook verder helpen wanneer u vragen heeft over uw andere huisdieren!

Marion Venema van hondenschool Midden-Drenthe is naast instructeur ook gedragstherapeut. Wanneer wij denken dat een bepaald probleem beter door een gecertificeerd gedragstherapeut opgelost kan worden, zullen wij naar haar doorverwijzen. Ook wanneer er in onze groepslessen geen plaats is, kunt u wellicht bij hondenschool Midden Drenthe terecht!