cursusaanbod

Hoe kunnen we jou en je beste vriend helpen?

Van puppy instroomles tot hondensport zoals hoopers, wij bieden een breed aanbod aan cursussen. Kleine groepen (maximaal 5 combinaties per instructeur), ruimte en rust zijn kenmerken die in iedere cursus weer terugkomen. Hieronder vind u ons cursusaanbod.

Cursussen

Puppy instroomles

Iedere week op zaterdagochtend is er instroomles. Zo kunt u zo snel mogelijk met uw pup aan de slag. Wel even van tevoren aanmelden!

KynoPuppy

In de puppycursus van 7 praktijklessen en 1 theorieles krijgt u alle handvatten mee om aan de band tussen u en uw pup te werken. 

KynoBasics

Honden ouder dan 6 maanden of honden die klaar zijn met de KynoPuppy kunnen aansluiten in de basiscursus. 

KynoPlus

Los van de lijn werken, omgaan met afleiding en concentratie opbouwen. Voor de echte fanatiekelingen is er na het volgen van de KynoBasics de KynoPlus.

KynoSport

In deze cursus zullen de beginselen van hoopers worden aangeleerd, er worden kleine parcourtjes gebouwd en er komen ook andere nuttige oefeningen aan bod om samen een goede band op te bouwen. 

KynoConnect

Heb jij een reactieve hond, of een dol enthousiasteling, is het moeilijk om de aandacht bij jullie te houden? Ben je opzoek naar een diepere-verbinding? Deze intensieve cursus van 5 lessen helpen je daarmee opweg. Samen wandelen vanuit vertrouwen, verbinding en de taal van je hond begrijpen.

KynoSpeuren

Samen in het bos (met je hond aan een lange lijn) op zoek naar de vermiste persoon! Werken met de natuurlijke drift van jouw hond en doen wat hij waarschijnlijk het allerliefste doet: neus aan en gaan!

KynoDetectie

Met deze lessen ga je jouw hond leren een aangeleerde geur te vinden en te verwijzen, zoals drugs- en explosievenhonden ook kunnen. Je zult verstelt staan van de capaciteit van jouw hond om een geur te vinden.

KyNosework

Tijdens de cursus KyNosework gaan we de hersenen laten kraken. Wat voor puzzels vind uw hond leuk om op te lossen? Welke materialen zijn geschikt? Ook leert u om zelf puzzels te bedenken.

KynoCitylife

Van het lesveld naar de praktijk! Tijdens deze cursus gaan we in verschillende omgevingen trainen. Denk hierbij aan het bos, in het centrum & het dierenpark.

KynoTeamwork

Voor een ieder die ‘gewoon’ wat leuks wil doen met de hond. Gehoorzaamheid, neuswerk en nieuwe objecten en  toestellen komen aan bod. 

Workshops/overig

KynoKids

Samen met jouw eigen hond leren hoe je het beste kan samenwerken aan de hand van leuke en leerzame spelletjes. 

Oud & Nieuw

Rondom Oud & Nieuw ontstaan er vaak vragen. Tijdens deze workshop bespreken wij hoe u uw hond hierop kan voorbereiden.  

Privé begeleiding

Ook wanneer u liever individueel lessen volgt of aan een specifiek probleem wilt werken kunt u bij ons terecht.

Niet zeker voor welke cursus u zich wilt aanmelden? Of zijn er eerst nog wat vragen? Stuur ons een berichtje.

Volg ons op Instagram via @kynoloki