cursussen

KyNosework

Neuswerk is een veelomvattende term. Voor deze cursus houdt het het volgende in: het zoeken naar een geurobject in verschillende materialen of ruimtes. Dit is geschikt voor elke hond, of hij nou groot of klein is, of jong of oud.

Je wilt juist dat je hond…

  • … een geweldige band met met je opbouwt
  • … lekker met zijn neus aan de slag kan
  • … alle aandacht voor jou heeft tijdens trainen
  • … zelfvertrouwen opbouwt met neusspel oefeningen
Onze methode

Hoe gaan we dat bereiken?

In vijf lessen van 45 minuten krijgt u verschillende aspecten van neusspel te weten. Verschillende soorten oefeningen zullen worden behandeld en er wordt ook een stukje creativiteit gevraagd. Na deze cursus kunt u zelf met uw hond aan het werk en weet u wat uw hond u tijdens het puzzelen probeert te vertellen.

voor wie is deze cursus?

Jij en je hond zijn welkom

Neusspel is het zoeken naar een voorwerp wat de geur van de eigenaar draagt. Dit is geschikt voor elke hond, of hij nou groot of klein is, of jong of oud. Omdat de hond zelfstandig met zijn neus aan het werk is, is neusspel voeding voor de geest. Bij het oplossen van een puzzel draait het om het proces SAMENWERKEN met jouw hond. 

Wil jij ook leren hoe je meer kan samenwerken met jouw hond? Samen een voldaan gevoel hebben, neusspel is een mentale uitdaging voor zowel baas als hond. Tijdens een cursus neuswerk zul jij jouw hond lichamelijk en geestelijk beter leren begrijpen. Nieuwsgierig geworden? Kijk naar de beschikbare cursusdata of neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Groepsgrootte maximaal 4 combinaties
  • De kosten zijn € 95 voor 5 lessen
  • Lesduur 45-50 minuten
  • 1 theorieles, 4 praktijklessen
  • 1x per week les
  • Inclusief geurvoorwerpen

Reviews van cursisten

“Net de cursus KynoBasics afgerond. Dit met Bobbie, een beagle gebruikt in het laboratorium. De positieve benadering, kleine groepjes, persoonlijke en deskundige coaches hebben onze Bobbie meer zelfverzekerd en stabiel gemaakt. We zien uit naar een vervolg medio augustus. Ook Bobbie ziet er al weer naar uit om weer te leren en te werken. Een echte aanrader.”

 

Fam. Bloem met Bobbie

Fijne hondenschool waar veel aandacht is voor de samenwerking tussen mens en hond. Beschikbaarheid, deskundigheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel! De samenwerking tussen ons en onze pup is verbeterd. Aanrader!

 

Marcel & Marissa met Nala

“KynoKids: onze kleinzoon van 5 jaar was erg bang voor onze hond. Tijdens de cursus kregen ze samen "spelletjes" wat leuk voor de kinderen en honden is.

Na 4 keer bij Kynoloki geweest te zijn hebben ze vertrouwen in elkaar gekregen en liggen ze met regelmaat rustig bij elkaar op de grond of zijn ze aan het spelen. Het was daarnaast  zeer leuk om te doen.”

 

Gini en Arno

Volg ons op Instagram via @kynoloki