KynoTeamWork

/KynoTeamWork
KynoTeamWork2019-05-29T07:36:35+00:00

KynoTeamWork

KynoTeamWork,  het woord zegt het al: teamwork, verbinden en fun zijn kernwoorden voor deze cursus.

Tijdens de cursus KynoTeamWork zullen we aan de slag gaan met verschillende onderdelen van het samenwerken met honden. Onder andere een stuk balans en coördinatie zal worden behandeld, hierdoor krijgen de honden een beter besef van hun eigen lijf en kunnen. Verder wordt er gewerkt aan aandacht voor elkaar, elkaar leren vertrouwen en elkaar beter leren begrijpen.

Lichaamstaal van mens en hond zal telkens weer besproken worden, zodat jullie nog beter elkaars taal gaan spreken. Ook wordt het hierkomen op verschillende creatieve manieren geoefend, zodat het hierkomen altijd een feestje blijft.

Kortom, KynoTeamWork is een ontzettend leuke en leerzame cursus, geschikt voor elke mens-hond combinatie. De oefeningen zullen worden afgestemd op jullie eigen kennen en kunnen.
De cursus bestaat uit 5 lessen van een uur en we trainen in groepjes van maximaal 5 honden. Tijdens de cursus zullen 2 gediplomeerde kynologisch instructeurs aanwezig zijn, waardoor er genoeg ruimte is voor individueel contact en vragen.