Hoe bijzonder is het om het vertrouwen van een hond te krijgen en een mooie band samen op te bouwen.

Over Peggy…

Liefde voor dieren heb ik al van jongs af aan. Urenlang kon ik voor het hok naar onze konijnen zitten kijken of zat ik midden in de wei te wachten tot alle koeien naar me toe kwamen. In de loop der jaren is mijn liefde voor dieren alleen nog maar groter geworden en heb ik ervaring met allerlei dieren opgedaan. Van dolfijnen, paarden, honden en katten tot kippen, konijnen, cavia’s, vogels en nog veel meer. Ik ben een echte dierenliefhebber die geniet van het samenzijn en verzorgen van dieren. 

Samen met mijn man Ron woon ik in het mooie Lhee in Drenthe samen met onze honden Sparky en Max. Na jarenlang als dierenartsassistente bij verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Alles op Pootjes en ben ik sinds 2021 ook als Kynologisch Instructeur werkzaam bij Kynoloki. 

 

“De mooiste relatie tussen mens en hond ontstaat wanneer beide partijen elkaar begrijpen. Daar draag ik graag aan bij.”

Mijn eigen honden

Mijn passie voor honden is gekomen door mijn eerste hond, Kim alias Bruintje. Ze was een stoere maar intens lieve labrador dame met een hart van goud. Daarbij was Kim ook erg ondeugend maar ontzettend wijs. Haar gevoel voor humor was oneindig en we hebben dan ook heel wat met elkaar beleefd. Wat heb ik enorm om haar gelachen en veel van haar geleerd. 

Inmiddels zijn Sparky & Max de honden in ons leven. Beide honden komen uit het buitenland. 

Positiviteit

Wij werken met positieve trainingsmethoden, waarbij je jouw hond vertelt wanneer hij het goed doet, waardoor hij dit gedrag gaat herhalen. Ongewenst gedrag gaan we ombuigen of ander gedrag voor aanleren.

Hondenwelzijn

Hondenwelzijn staat bij ons voorop! Wanneer de hond gelukkig is, zijn de mensen dit meestal ook. Wij helpen graag naar een goede balans. 

Afgestemd op jou en je hond

De lessen worden afgestemd op jullie behoefte. Geen enkele hond is gelijk, wat voor jouw en jouw hond werkt zal worden bekeken en uitgelegd.

KynoPuppy-gids: 5 handige tips voor u en uw pup.

Een pup in huis: alles is nieuw en spannend, voor zowel jullie als de pup. In deze korte puppygids geven wij alvast 5 tips om de eerste weken goed door te komen en de juiste start te maken!

Volg ons op Instagram via @kynoloki