Een goede communicatie tussen jou en jouw hond is zo waardevol.

Over ons…

Wij zijn Sanne en Chantal, beide kynologisch instructeur opgeleid aan de Martin Gaus Academie. Inmiddels zijn wij al heel wat jaren ervaren in het werken met honden en hun baasjes, maar leren wij zelf ook elke dag weer bij. In 2019 zijn wij gezamelijk begonnen en is Kynoloki ontstaan. Inmiddels is het team aangevuld met instructeur Peggy en verschillende stagiaires. Het doel van Kynoloki is dat u het meest kan halen uit de relatie met uw hond. Wij hebben onze krachten als enthousiaste vrouwen gebundeld en willen u graag helpen om de band tussen u en uw hond te versterken, op vele verschillende manieren.

Wij trainen op een manier waarbij het gewenst gedrag wordt beloond. De hond leert op deze manier welk gedrag hem iets oplevert en zal dit gedrag vervolgens meer/vaker laten zien. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat er respectvol met elkaar wordt om gegaan, daarom is het ook belangrijk om grenzen aan te leren met wederzijds respect voor elkaar.

Samenwerken, lichaamstaal herkennen, vertrouwen, wederzijds respect en verbinding tussen hond en mens. Dit zijn enkele kernwoorden die passen bij onze manier van trainen.

Onze standplaats is Zuidveld (vlakbij Beilen & Westerbork) voor de groepslessen en we geven ook les op onze tweede locatie in Beilen. Tijdens de trainingen zal er mogelijk ook gebruik worden gemaakt van openbaar terrein. Denk daarbij onder andere aan het bos, losloopgebieden, het winkelcentrum, de dierenarts, het dierenparkje etcetera.

“De mooiste relatie tussen mens en hond ontstaat wanneer beide partijen elkaar begrijpen. Daar dragen wij graag aan bij.”

Uitleg logo

Het logo van Kynoloki is ontstaan door de verschillende personen die wij zijn. Iedere persoon en iedere hond is uniek, met eigen interesses en voorkeuren. Dit is bij ons uiteraard ook het geval. Yin en Yang staat dan ook voor de verschillen tussen ons, die elkaar aanvullen waardoor er een nog completer plaatje ontstaat. 

KynoPuppy-gids: 5 handige tips voor u en uw pup.

Een pup in huis: alles is nieuw en spannend, voor zowel jullie als de pup. In deze korte puppygids geven wij alvast 5 tips om de eerste weken goed door te komen en de juiste start te maken!