cursussen

KynoSport

Samen bezig zijn met uw hond, waarbij de hond los van de lijn ook met uw gaat samenwerken. Dat is KynoSport!

De neus aan het werk zetten, een vervolg in gehoorzaamheid en daarnaast een begin maken met Hoopers-parcoursen. Dat is de KynoSport!

Wat gaan we doen?

Tijdens de lessen bouwen we rustig op. De honden in de groep krijgen de ruimte om op afstand aan elkaar te wennen, waarbij ze leren om met jou samen te werken in de nabijheid van de anderen. 

Vervolgens worden per les toestellen aangeleerd die in de hondensport Hoopers worden gebruikt. Dit zijn tonnen, tunnels, gates en uiteraard de hoops. Met een specifieke opbouw worden deze toestellen aangeleerd en worden parcoursen samengesteld die genomen kunnen worden. 

voor wie is deze cursus?

Jij en je hond zijn welkom

Voor de KynoSport is het belangrijk dat jouw hond al geleerd heeft om met verschillende prikkels om te gaan, zodat hij op het lesveld ook los met jou aan de slag kan. Omdat er toch ook zeker fysieke belasting plaatsvind en wij het belangrijk vinden dat de hond het ook mentaal goed aankan, hanteren wij een leeftijd van minimaal 1 jaar voor deze cursus. Mocht u graag even willen overleggen of de KynoSport geschikt zou zijn voor u en uw hond, neem dan gerust contact op. 

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Maximaal 5 deelnemers
  • De kosten zijn € 125 voor 8 lessen
  • Lesduur: 45-50 minuten
  • Startdata:

Reviews van cursisten

“Net de cursus KynoBasics afgerond. Dit met Bobbie, een beagle gebruikt in het laboratorium. De positieve benadering, kleine groepjes, persoonlijke en deskundige coaches hebben onze Bobbie meer zelfverzekerd en stabiel gemaakt. We zien uit naar een vervolg medio augustus. Ook Bobbie ziet er al weer naar uit om weer te leren en te werken. Een echte aanrader.”

 

Fam. Bloem met Bobbie

Fijne hondenschool waar veel aandacht is voor de samenwerking tussen mens en hond. Beschikbaarheid, deskundigheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel! De samenwerking tussen ons en onze pup is verbeterd. Aanrader!

 

Marcel & Marissa met Nala

“KynoKids: onze kleinzoon van 5 jaar was erg bang voor onze hond. Tijdens de cursus kregen ze samen "spelletjes" wat leuk voor de kinderen en honden is.

Na 4 keer bij Kynoloki geweest te zijn hebben ze vertrouwen in elkaar gekregen en liggen ze met regelmaat rustig bij elkaar op de grond of zijn ze aan het spelen. Het was daarnaast  zeer leuk om te doen.”

 

Gini en Arno

Volg ons op Instagram via @kynoloki